Markus Niemelä hurjassa ilmalennossa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Suomalaiskuski hurjassa turmassa - katso kuvat!

Suomalaisen kilpa-autoilija Markus Niemelän hyvin sujunut kisa VRA Pro Sprint Car -sarjassa sai dramaattisen käänteen, kun raumalainen menetti kilpa-autonsa hallinnan.

Markus Niemelän hurja voltti Sprint Car-sarjassa.

19.10.2010 11:03

Venturan maaradalla ajettu kilpailu oli sujunut Niemelältä hyvin. Raumalainen oli kisan kärjessä ja oli erittäin hyvissä asemissa.

Kelpo kisa muuttui kuitenkin kauhunhetkiksi, kun suomalainen lähti ilmalentoon. Niemelä ajoi kaarteeseen ja auton eturenkaat nousivat mutkassa ilmaan. Auto karkasi käsistä hurjaan volttisarjaan ja lensi yli kymmenen kertaa katon kautta ympäri.

- Olen onnellinen siitä, etten loukannut oikeastaan yhtään. En kyllä tuollaista kolaria ole ikinä ennen ajanut, Niemelä kertasi tiedotteessaan kilpailun jälkeen.

Kilpailun voitti amerikkalainen Josh Ford.

Päivään kuului myös positiivisia hetkiä kun Niemelä teki kisan jälkeen jatkosopimuksen Stev Watt Enteprises -tallin kanssa. Talli kuuluu sarjan eliittiin ja sen omistaja Steve Watt on tunnettu hahmo Sprint Car - ja NASCAR-piireissä.

- Markus tulee voittamaan paljon. Hänellä on niin paljon luontaisia kykyjä. Minulla ei ole ollut yhtä lahjakasta kuskia yli 15 vuoteen, jolloin voitimme yli puolet kaikista kilpailuista, Watt kehui Niemelää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?