Kyra Kyrklund ja Max parantavat sijoituksiaan - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kyra Kyrklund ja Max parantavat sijoituksiaan

Kyra Kyrklund hevosellaan Max sijoittui toiseksi Lontoon kouluratsastuksen maailmancupissa, joka ratkaistiin vapaaohjelmassa musiikin tahtiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Vuosi sitten ratsukko oli Lontoossa kolmas.

19.12.2007 11:51

Hollannin Anky van Grunsven voitti hevosella IPS Salinero. Voittoratsukolla on hallussaan mestaruus EM- ja MM-kilpailuista sekä olympialaisista. Tuomaristo oli yksimielinen kärkikaksikon järjestyksestä.

- Maxin into oli oli hyvä, se oli innokkaampi kuin pitkiin aikoihin. Se tuntui melkein liian pirteältä, kun lähdimme verryttelystä radalle, mutta minulle se on vain positiivista. Radalla Max rauhoittui, se ei jännitä yleisöä lainkaan, vaan pitää esiintymisestä. Näyttävässä tempossa riskiraja on kuitenkin aina vähän lähempänä ja saimme rikkeitä sarjavaihdoissa, Kyrklund kertoi.

Kokenut suomalaisratsastaja Kyrklund tähtää Pekingin kesäolympialaisiin, joiden ratsastusosuus kilpaillaan Hongkongissa elokuussa. Ensi kesän olympialaiset olisivat Kyrklundille jo kahdeksannet.Kyrklundin suunnitelmissa on kilpailla seuraavan kerran Amsterdamin maailmancupin osakilpailussa tammikuun lopulla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?