Juha ja Mia Taini KooVeen valmentajiksi - Urheilu - Ilta-Sanomat

Juha ja Mia Taini KooVeen valmentajiksi

Tamperelainen KooVee rukkaa reippasti suunnistusvalmennustaan. Seura on nimennyt valmennuspäälliköksi Juha Tainin ja palkannut ensi vuoden alusta lajivalmentajaksi Mia Tainin. Tavoitteena on luoda seuran urheilijoille edellytykset nousta lajin kansainväliselle huipulle.

13.11.2007 17:02

Maajoukkueen kakkosvalmentajana ja nuorten olympiaryhmän valmentajana toimiva Juha Taini vastaa valmennustoiminnan suunnittelun lisäksi KooVeen maajoukkuesuunnistajista koostuvan huippuryhmän valmennuksesta. Mia Taini vastaa seuran kehitysryhmän taito- ja henkisestä sekä osittain myös fyysisestä valmennuksesta.

- Ensimmäinen tehtävä on koota ryhmä, käydä keskustelut urheilijoitten kanssa ja kartoittaa yksilölliset tarpeet, Mia Taini toteaa.

Seuran huippuryhmässä ovat Liisa Anttila, Paula Haapakoski, Pinja Satri, Ulrika Uotila ja hiihtosuunnistukseen keskittyvä Hanna-Maija Mäkelä.

Väli-Klemelä Paimioon

Suomalaisen suunnistusurheilun vaikuttajiin kuuluva karkkilalainen Seppo Väli-Klemelä ottaa vastattavakseen Paimion Rastin miesten ja naisten manageroinnin. Aiemmin hän on toiminut huippuryhmien managerina mm. Angelniemen Ankkurissa, länsiuusimaalaisessa Deltassa ja Turun Suunnistajissa.

Paimion Rastin tavoitteena on ottaa vuoteen 2009 mennessä paikkansa huippusuunnistuksen terävimmässä kärjessä.

- Jo nykyinen materiaali luo hyvät edellytykset tavoitteen saavuttamiseksi, Väli-Klemelä sanoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?