Hertha BSC Berlin on ollut Bundesliigan pahin pettymys - Urheilu - Ilta-Sanomat

Tämä seura on ollut Bundesliigan alkukauden suurin floppi

Saksan Bundesliigaa on pelattu kuusi kierrosta. Kärkikolmikossa ei juuri yllätyksiä ole. HSV pitää kärkipaikkaa, toisena on Sami Hyypiän Leverkusen ja kolmantena Bayern München.

Hertha BSC Berliinin kapteenin Arne Fiedrichin ilme kuvastaa hyvin seuransa alkukautta.

24.9.2009 13:55

Sen sijaan yllättävää on, että liigan jumbopaikkaa pitää joissain piireissä jopa mestariksi veikattu Hertha BSC Berliini. Viime kaudella joukkue sijoittui Bundesliigassa neljänneksi, mutta tämä kausi on lähtenyt katastrofaalisesti käyntiin.

Saksan pääkaupungin ykkösseuralla on kuudesta ensimmäisestä ottelustaan kasassa vain kolme pistettä. Kaiken kukkuraksi joukkue putosi keskiviikkona Saksan cupista kakkosbundesliigaseura 1860 Münchenille rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Tällaisen alun jälkeen vaihdetaan yleensä valmentajaa - ja nopeasti. Berliinissä ei kuitenkaan uskota valmentajanvaihdoksen tuovan parannusta tilanteeseen.

- Lucien Favre (Hertha BSC Berliinin päävalmentaja) on ollut seurassamme kaksi vuotta ja tehnyt fantastista työtä. Hän on myös tässä tilanteessa oikea valmentaja, seuran toimitusjohtaja Michael Preetz kertoi Sky Sportsille berliiniläisseuran hävittyä kotikentällään Freiburgille 0-4.

Myöskään päävalmentaja Favre ei ole valmis heittämään vielä pyyhettä kehään.

- Miksi tekisin niin? Monet faneista vielä pitävät minusta, Favre tokaisee soccernet.com -verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?