Näilä tarinoilla Adidas-kisa voitettiin - Urheilu - Ilta-Sanomat

Näilä tarinoilla Adidas-kisa voitettiin

Jari Litmasen läpi huippu-uransa täyttämä jalkapallokenkämalli Adidas Copa Mundial täyttää 25 vuotta. Litmanen saapui maanantaina Sanomataloon palkitsemaan merkkitapahtuman ympärille järjestetyn kirjoituskilpailun voittajat.

10.9.2007 19:10

Kilpailu käytiin IS:n verkkosivuilla, ja se toteutettiin yhteistyössä Adidaksen ja viestintätoimisto Hill&Knowltonin kanssa.

Kilpailussa kysyttiin parhaita Copa-muistoja, ja tarinoita kertyi pitkälti yli 500. Seuraavat tarinat Litmanen seuloi voittajiksi:

Arto Horttanainen:

- Äitini osti minulle ensimmäiset Copa Mudial -kenkäni, kun olin muistaakseni 12- tai 13-vuotias. Sain sovittaa kenkiä huvin vuoksi vaikka emme niitä olleet tulleet ostamaan. Kun lupasin äidilleni että en koskaan ala polttamaan tupakkaa sain himoitsemani kengät. En ole aloittanut polttamista, enkä aloita! Ja ikää kohta 28-v.

Esa Tuunainen:

- Tosi läheltä on tuntumaa otettu! Vuonna -86 helteisen kesäduunipäivän (asfalttiteiden pikisaumausta) jatkoksi ollut vitosdivarin peli päättyi osaltani lyhyeen. Laitapakkina vastapelaajallani oli itsekkin himoitsemani Copa Mundialit.

- Tulipahan kosketettua niitä tosi läheltä, kun kulmapotkun jatkotilanteessa maalillemme tullutta keskaria menin puskemaan.

- Ehdin kyllä puskea, mutta vastapuolen kaveri yritti hienoa saksipotkua vierestä. Jalkapöytä otsikkoon, taju hetkeksi kankaalle ja lievän aivotärähdyksen jälkeen vaihtoon. Että copat ovat todellakin tulleet tutuiksi.. :)

Niko Lehmonen:

- Kaverin häät olivat unohtuneet ja oli hirveä kiire. Mustia pikkukenkiä ei löytynyt mistään, joten ei muuta kuin Copista raidat lankilla peittoon ja jalkaan. Taksi alle ja myöhässä häihin!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?