Kova kuntokuuri laihdutti Alexei Eremenko Jr:n - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kova kuntokuuri laihdutti Alexei Eremenko Jr:n

Kun Alexei Eremenko jr. palasi kesälomalta palkanmaksajansa, italialaisseura Leccen harjoituksiin, joukkueen uuden valmentajan Angelo Greguccin tuomio tuli nopeasti: liikaa kiloja.

16.8.2005 0:00

Eremenko komennettiin sen jälkeen kiertämään kenttää valmentajan seurassa ylimääräiset 25 minuuttia jokaisen normaaliharjoituksen jälkeen. Tulosta alkoi syntyä: vyöltä lähti viisi kiloa, jotka näkyvät Eremenkon olemuksessa selvästi.

- Kolme viikkoa juoksimme putkeen. Välillä minulta oli lähtenyt jo kuusi kiloa, mutta sitten paino asettui 83,5 kiloon.

Toisen polven huippufutaaja esiintyi posket kuopalla ja lomapyöreys poissa myös eilen Makedonian pääkaupungissa Skopjessa, jossa A-maajoukkue valmistautuu huomisen MM-karsintaotteluun balkanilaisia vastaan.

- Leiri Alpeilla alkoi 15. heinäkuuta. Olimme siellä yhteensä 21 päivää. Vapaapäiviä oli vain kolme, lauantait. Aloitimme koko joukkueen juoksut pitkistä lenkeistä ja siitä siirryttiin tasaisesti kohti spurtteja. On se kieltämättä raskasta.

Italian liiga alkaa vajaan kahden viikon päästä.

- Joukkue pelaa edellisen valmentajan Zdenek Zemanin aikaan verrattuna puolustusvoittoisemmin, mutta minulta odotetaan pelaamista ja tehoja ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan. Harjoituskauden perusteella mahdollisuuteni näyttävät ihan hyviltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?