Urheilu

HPK:n Rob Tallas sai sydänkohtauksen

Julkaistu:

HPK:n kanadalaismaalivahti Rob Tallas vietiin myöhään tiistai-iltana kovien sydänkipujen takia Kanta-Hämeen keskussairaalaan. IS Urheilun tietojen mukaan 29-vuotias Tallas olisi saanut kotonaan lievän sydänkohtauksen. Tallas on edelleen sairaalassa tehostetussa valvonnassa. Näin ollen Tallasin tämä kausi on todennäköisesti ohi ja koko peliurakin saattaa olla vaakalaudalla.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela myönsi Tallasin viettäneen vuodenvaihteen sairaalassa, mutta ei vahvistanut tai kiistänyt tietoa sydänkohtauksesta. Korpela sanoi HPK:n tiedottavan Tallasin tilanteesta tuonnempana, kun joukkueenjohto on päässyt vierailemaan Tallasin luona sairaalassa.

Aikaisemmin tiistai-iltana Tallas oli pelannut loistavasti, kun HPK haki vieraspisteet Tampereen Tapparalta maalein 4-2. Tallas kuului ottelun sankareihin.

- Kuin kohtalon ivaa. Tallas sanoi ottelun jälkeen, että hän on hyvässä kunnossa ja että aikaisemmin syksyllä vaivanneet sydänkivut ovat kuin muisto vain.

Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Syksyllä Suomessakin havaittu radio­aktiivisen aineen päästö saattoi olla peräisin luultua pahemmasta INES 5 -tason onnettomuudesta
  Ulkomaat
 3. AFP: R&B-laulaja Chris Brown vapautettu ilman syytettä Ranskassa – väitettiin syyllistyneen raiskaukseen
  Viihde
 4. Huumeparoni El Chapon puolustus­asianajajan matalalla äänellä lausumat sanat käynnistivät spekulaatiot: ”Se olisi ennenkuulumatonta”
  Ulkomaat
 5. Nuorten MM-kultamitalisti loukkaantui pahannäköisesti SM-liigassa – Jukka Rautakorvella selvä näkemys tilanteesta
  SM-liiga
 6. Tunti sitten
 7. Lottoaja oli lunastamassa voittoaan, kun hänellä välähti – voittokuvasta tuli somehitti: ”Olen yllättynyt, ettei kukaan muu ole tehnyt tätä”
  Viihde
 8. Uusi paljastuskirja Valkoisesta talosta – Trumpin ex-avustaja kuvailee ilmapiiriä kaoottiseksi ja vilpilliseksi
  Ulkomaat
 9. Eduskuntaan pyrkivä rehtori pisti koulun oppilaat liimaamaan vaalimainoksia Alajärvellä – ”Siinä oli enemmän innostusta kuin harkintaa”
  Kotimaa
 10. Kuvat ja video: Osa Niagaran putouksista jäätyi paukkupakkasissa – maisema kuin Disneyn sadusta
  Ulkomaat
 11. Kommentti: Ville Niinistö on kuin Soinin ”vanha isäntä Reinoissa” – ja se on ongelma Pekka Haavistollekin
  Politiikka
 12. 2 tuntia sitten
 13. Olli Herman bongasi uuden rakkaansa sosiaalisesta mediasta: Tällaiset olivat rokkikukon ja ”kakkukaunottaren” ensitreffit
  Viihde
 14. Näytä lisää