Kovaluu Nickerson palaa Ässiin - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kovaluu Nickerson palaa Ässiin

Jääkiekkoilun SM-liigan tappeluita tutkivan poliisin on parasta varautua lisätöihin, sillä viime kaudella hopeajoukkueessa säväyttänyt kovaluu Matt Nickerson palaa Ässiin.

9.10.2006 23:13

Porilaisten suursuosikiksi nousseen puolustajan paluu varmistui Satakunnan Kansan verkkolehden mukaan myöhään illalla, kun Dallas Starsin kykyjenetsijä ja Ässien hallituksen jäsen Kari Takko oli yhteydessä Pohjois-Amerikkaan.

- Starsin seurajohto on käynyt paikan päällä toteamassa, että Pori on hyvä vaihtoehto pelaajien kehittymiseen. Tämä on loistavaa molemmille osapuolille, Takko kertoi SK:lle.

Ässät on aloittanut kautensa alaviritteisesti. Nickerson tosin ei pääse nostamaan joukkueen pelivirettä kuin vasta marraskuun ottelutauon jälkeen. Nickerson on vielä toipilas keväällä Suomessa tehdyn olkapääleikkauksen jäljiltä.

Nickersonin NHL-oikeudet ovat Dallas Starsilla, joka tekee yhteistyötä Ässien kanssa.

Viime kaudella rämäpäinen Nickerson sai tempauksillaan huomiota myös Porin ulkopuolella. Nuori puolustaja aiheutti liigan kurinpitovaliokunnalle harmaita hiuksia keräämällä 36 runkosarjaottelussaan peräti 236 jäähyminuuttia.

Hän oli osallisena ainakin neljässä kaukalotappelussa.

(IS-STT)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?