Google Street View vie Vancouverin kisapaikoille - Urheilu - Ilta-Sanomat

Google Street View vie Vancouverin kisapaikoille

Google Street View -palvelun myötä Vancouverin olympiakisoja seuraavat penkkiurheilijat pääsevät tutustumaan perjantaina käynnistyvien talviolympialaisten kisapaikkoihin. Google on vienyt katunäkymiä tallettavat kameransa niin hiihtoladuille kuin alppirinteisiin ja jääkiekkokaukaloihinkin.

Google on vienyt Street View -kameransa Vancouverin olympiakisojen alppirinteisiin, hiihtoladuille ja muille kisapaikoille.

11.2.2010 10:01

Alppilajien ystäville on aikaisemminkin tarjottu mahdollisuus tutustua televisiolähetyksissä kisarinteeseen esilaskijan kypäräkameran avulla, mutta Google Street View on vienyt rinteeseen moottorinkelkan päälle asennetun kameran, joka antaa 360 asteen kuvan lasku-urasta. Viilettäessään alas rinnettä penkkiurheilijalla on mahdollisuus katsella ympärillään avautuvia näkymiä. Olympia-alpinisteilla siihen ei ole aikaa.

Alppihiihdon ja maastohiihdon lisäksi päätteen ääreen asettuneilla penkkiurheilijoilla on mahdollisuus tutusta myös muun muassakelkkailun, curlingin, taitoluistelun, jääkiekon, lumilaitailun ja mäkihypyn suorituspaikkoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?