Heidfeld pyysi anteeksi väärältä japanilaiselta - Urheilu - Ilta-Sanomat

Heidfeld pyysi anteeksi väärältä japanilaiselta

BMW-tallin kuski Nick Heidfeld esitti eilen anteeksipyyntönsä F1-tulokas Sakon Yamamotolle, kun hän sekoitti japanilaisen tämän maanmieheen ja tallikaveriin Takuma Satoon viime viikonlopun Kiinan GP-kisan jälkimainingeissa.

6.10.2006 0:16

Yamamoto juhli varikolla ensimmäistä täyttä kisaansa F1-sirkuksessa, kun Heidfeld ryntäsi naama punaisena hänen kimppuunsa. Sitä ennen saksalainen oli menettänyt neljännen sijansa päätöskierroksen kolarisumassa.

Heidfeld syytti Super Agurin kuskin estäneen häntä ohittamasta, viittoili ärtyneesti ja kiroili vielä värikkäästi päälle. Vasta jälkikäteen hän tajusi, että loat menivät väärään osoitteeseen.

- En muista, mitä sanoin. Joka tapauksessa teksti ei olisi kelvannut lasten korviin. En antanut hänelle (Yamamoto) aikaa vastata, koska olin niin raivona. Pari kertaa hän yritti sanoa jotain, mutta en kuunnellut, Heidfeld kertoi uutistoimisto Reutersille ja jatkoi:

- Kun kaveri vaikutti siltä, ettei tajunnut mistä puhuin, niin minä vain raivostuin siitä lisää. Siksi minun piti käydä nyt pahoittelemassa tekoani. Yamamoto antoi minulle anteeksi, joten asia on nyt selvä.

Turman syyllinen Takuma Sato hylättiin jälkikäteen Kiinan GP:ssä, koska hän ei välittänyt sinisestä lipusta Heidfeldin yrittäessä ohittaa hänet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?