David Beckham tähdittää Pekingin päätösjuhlaa - Urheilu - Ilta-Sanomat

David Beckham tähdittää Pekingin päätösjuhlaa

Jalkapallo- ja muoti-ikoni David Beckham on mukana Pekingin olympialaisten päätösjuhlassa. Brittiläisen Daily Telegraph -lehden mukaan Beckham saapuu Linnunpesä-stadionilla pidettäviin päättäjäisiin perusbrittiläisellä tavalla: kaksikerroksisen bussin kyydissä.

14.8.2008 12:46

Beckhamin ja brittiläisyyden vahva läsnäolo päättäjäisissä kuvastaa olympiahuuman luovutusta Pekingistä Lontooseen, joka seuraavaksi isännöi kesäisiä megakisoja vuonna 2012.

Jalkapallotähden ja bussin lisäksi brittien "vastaanottokomiteaan" kuuluvat Daily Telegraphin mukaan myös Lontoon liepeiltä kotoisin oleva laulaja Leona Lewis, sekä Lontoon pormestari Boris Johnson.

Siinä kun Beckham ajelee päättäjäisissä bussilla ja potkii juhlavasti jalkapalloa mittavan lapsikatraan kanssa, Lewisin on määrä luikauttaa duetto Led Zeppelin -yhtyeestä tutun Jimmy Pagen kanssa.

Päättäjäisten kahdeksaminuuttisessa ja noin 2,5 miljoonan euron hintaisessa Lontoo-osuudessa pormestari Johnsonille on varattu helpompi rooli. Hän vastaanottaa olympiaisännän lipun Kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtajalta Jacques Roggelta.

- Siitä on kaavailtu yhtä kaikkien aikojen ällistyttävimmistä spektaakkeleista, järjestäjien lähipiiristä vihjattiin Daily Telegraphille.

Pekingin olympialaisten päättäjäisiä juhlistetaan sunnuntaina 24. elokuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?