Motocrossaaja Matti Seistola paahtoi kahdeksanneksi - Urheilu - Ilta-Sanomat

Motocrossaaja Matti Seistola paahtoi kahdeksanneksi

Matti Seistola paahtoi kauden parhaan kisan motocrossin MM-sarjan osakilpailussa Belgian Lommelissa. Seistola oli kokonaiskisassa MX2-luokan kahdeksas kiihdytettyään avauserässä kymmenenneksi ja jälkimmäisessä seitsemänneksi.

3.8.2008 18:33

- Ei vieläkään mikään täydellinen kisa, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan. Tällä kertaa paukut eivät vain vielä riittäneet sinne viiden sakkiin, Seistola kommentoi.

Seistola päristi ensimmäisessä erässään parhaimmillaan kuudentena ja toisessa viidentenä.

- Eka erä meni hyvän alun jälkeen vähän penkin alle, kun jalat jäivät jumiin hiekkaan ja kaaduin syvässä spoorissa hyppyrin lähtöön tultaessa. Sitä seurasi sitten vielä kaksi kaatumista, mikä kertoo jo turhankin kovasta yrityksestä.

MM-sarjaa johtava Etelä-Afrikan Tyla Rattray voitti KTM-pyörällään avauserän, mutta joutui tyytymään toisessa kymmenenteen sijaan. Jälkimmäisen erän vei nimiinsä samalla pyörämerkillä kilpaileva Viron Gert Krestinov, joka oli samalla koko kisan ykkönen.

Rattraylla on koossa 11 osakilpailun jälkeen 452 pistettä. Seistola on 21:s (62 pistettä).Seuraava MM-osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna Tshekin Loketissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?