Rosenborgin Miika Koppinen toivoo TamU:a - Urheilu - Ilta-Sanomat

Rosenborgin Miika Koppinen toivoo TamU:a

Rosenborgin suomalaistoppari Miika Koppinen oli tyytyväinen perjantain Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen arvontatulokseen. Rosenborg-Astana -ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella Levski Sofian tai TamU:n.

3.8.2007 14:14

- Toivottavasti TamU hoitaa myös vierasottelun ja menee jatkoon. Me voitimme ensimmäisen ottelun Astanaa vastaan vieraissa 3-1, joten uskon, että myös me jatkamme. Toinen ottelu on toki pelaamatta, mutta olemme aika vahvoilla.

- Jos kohtaisimme TamU:n, pääsisi ainakin yksi skandinaavijoukkue Mestarien liigaan. FC Kööpenhaminalle ja Elfborgille tuli aika kova arpa. Ja olisi muutenkin mukava pelata seurajoukkuetasolla Suomessa. Viimeinen ottelu kotimaassa oli Suomen cupin finaali 1999.Koppinen tietää, että vastustajana TamU ei olisi helppo.

- Heillä on hyvä joukkue ja hyvä valmennus. Tunnen Zico Hjelmin 21-vuotiaiden maajoukkueesta ja pelaajista esimerkiksi Henri Myntti on hyvin tuttu. Lisäksi tiedän pelaajina hyvin Wissin, Pohjan, Niemen ja kumppanit. TamU olisi kova vastus.

- Tuli vastaan sitten kumpi tahansa, Rosenborgin tavoite on palata Mestarien liigaan. Mutta hienompaa se olisi, että vastassa olisi TamU - ja tietysti meidän täytyy sitä ennen hoitaa kotiottelu Astanaa vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?