Myrskyn piinaama baseball-finaali päättyi Philliesin voittoon - Urheilu - Ilta-Sanomat

Myrskyn piinaama baseball-finaali päättyi Philliesin voittoon

Philadelphiassa pelaa useita ammattilaisurheilujoukkueita, mutta vuosiin ei kaupungin joukkueiden kannattajilla ole ollut aihetta mestaruusjuhliin. Nyt on. Keskiviikkoiltana kaupungin baseballjoukkue Phillies löi World Seriesin viidennessä kamppailussa Tampa Bay Raysin 4-3 ja valtasi mestaruuden voitoin 4-1.

30.10.2008 9:18

Phillies oli viimeksi juhlinut baseballin liigamestaruutta 28 vuotta sitten 1980. Koripalloiluissa Dr. J, Malone ja kumppanit ottivat mestaruuden 25 vuotta sitten ja jääkiekossa Flyers nappasi Stanley cupin 33 vuotta sitten. Jalkapallojoukkue Philadelphia Eagles ei ole voittanut NFL:n mestaruutta liki puoleen vuosisataan.

Kaupunki tunnettiin takavuosina mestarijoukkueiden kotina, mutta viime vuosien jatkuvat tappiot muuttivat asenteen päinvastaiseksi. Joukkueet ovat olleet naljailun kohteena iät ja ajat, mutta nyt pilailu loppuu ainakin toviksi.

Viides loppuottelu oli outo. Se alkoi maanantaina, mutta keskeytyi kahdeksi vuorokaudeksi myrskyn takia. Kenttä muuttui rankkasateessa pelikelvottomaksi. Ottelu jatkui tauon jälkeen tilanteesta 2-2, eikä kestänyt kauan. Vuoropareja oli jäljellä kolme, juoksuja syntyi kolme, ja lopputuloksen 4-3 jälkeen oli juhlien aika. Loppuottelusarjan parhaaksi pelaajaksi valittu syöttöjä Cole Hamel ei käynyt kentällä lainkaan keskiviikkona.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?