Toyota haluaa Nico Rosbergin - Urheilu - Ilta-Sanomat

Toyota haluaa Nico Rosbergin

Vasta 20-vuotias Nico Rosberg on kuumaa kamaa formula ykkösten kuljettajamarkkinoilla, vaikka starttaa sunnuntaina vasta uransa viidenteen F1-kilpailuun. IS Urheilun saamien tietojen mukaan Toyota haluaa Rosbergin talliinsa ensi kaudeksi. Aiemmin keväällä McLarenin huhuiltiin kiinnostuneen Rosbergista.

7.5.2006 16:44 | Päivitetty 6.5.2006 0:00

Williamsilla on Nicon kanssa monivuotinen sopimus, ja optiot ovat Williamsin puolella. Vaikka sir Frank Williams vakuuttaa, ettei Rosberg ole myytävänä, niin Toyota pystyy tarjoamaan jotain sellaista, mikä saattaa muuttaa kokeneen tallipäällikön mielen.

Useiden lähteiden mukaan Toyota ja Williams ovat jo jonkin aikaa neuvotelleet moottoriyhteistyön aloittamisesta. Toyota-pomoilta on tullut ehdotus, että Williamsille kaupattavien asiakasmoottorien hinta putoaa reilusti, jos se saa Rosbergin talliinsa.

IS Urheilu otti Nicon mahdollisen Toyota-siirron perjantaina puheeksi Keke Rosbergin kanssa Williamsin varikkotiloissa Nürburgringillä. Vuoden 1982 maailmanmestari oli asiasta vaitonainen.

- En halua kommentoida tuota tietoa lainkaan. Minulta on kysytty samasta asiasta jo aiemminkin, enkä kommentoinut sitä silloinkaan, poikansa managerina toimiva Keke sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?