Bahne väänsi polvensa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Bahne väänsi polvensa

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahtikalustoon kuuluva Magnus Bahne loukkasi polvensa tiistain ottelussa. Bahne jouduttiin vaihtamaan kentältä ottelussa IFK Göteborgia vastaan ottelun 47. minuutilla. Ottelun jälkeen oli vielä epäselvää, miten vakavasta loukkaantumisesta oli kyse.

Magnus Bahne loukkasi polvensa tiistaisessa ottelussa IFK Göteborgia.

29.8.2007 8:57

- Polvi vääntyi, mutta en osaa lainkaan sanoa, miten pahasti. Menen huomenna (tiistaina)kuvauksiin ja tarkempiin tutkimuksiin. Vasta sitten selviää, onko kyseessä paha vamma vai ei, Bahne sanoi.

Bahnen loukkaantumishetkellä Göteborg johti ottelua 1-0. Lopulta peli päättyi Göteborgin 3-1 vierasvoittoon. Ottelussa nähtiin myös kolme punaista korttia.

- Olin siinä vaiheessa jo hoidossa, mutta kuulin, että peli oli ollut aika kiihkeä. Joka tapauksessa tappio oli todella harmillinen, Bahne mietti.

Mikäli Bahnen vamma osoittautuu pahaksi, joutuu A-maajoukkueen päävalmentaja Roy Hodgson miettimään maalivahtikalustonsa uusiksi.

Kazakstan-ottelussa Bahne oli Jussi Jääskeläisen kakkosena ja Mikko Kavén kolmosmaalivahtina. Jos Bahne joutuu jäämään sivuun tulevista EM-karsintaotteluista Serbiaa ja Puolaa vastaan, ovat todennäköisesti seuraavina listalla Peter Enckelman ja Niki Mäenpää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?