Ilta-Sanomien uusi F1-Pörssi alkaa! - Urheilu - Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomien uusi F1-Pörssi alkaa!

Ilta-Sanomien urheiluaiheisten nettipelien tarjonta lisääntyy. Jääkiekon IS Liigapörssi, salibandyn IS Salibandypörssi ja ravien IS Kultatalli rinnalle on nyt avattu formula-aiheinen IS F1-Pörssi osoitteessa www.f1-porssi.fi

10.3.2006 0:00

F1-Pörssissä osallistujat kokoavat oman tallikoonpanon niistä kuljettajista, joiden arvelevat sijoittuvan parhaiten oikeissa F1-osakilpailuissa. Pelin pisteet muodostuvat näiden kuskien suoritusten perusteella.

Formulakausi 2006 on F1-Pörssissä jaettu kolmeksi jaksoksi, joissa jokaiseen kuuluu 5-7 GP-osakilpailua. Ykkösjakso alkaa 12. maaliskuuta ajettavasta Bahrainin osakilpailusta ja kestää toukokuulle.

F1-Pörssin jakson parhaat palkitaan erilaisilla tavarapalkinnoilla, mm. viihde-elektroniikalla. Lisäksi arvomme jokaisen osakilpailun jälkeen kaikkien osallistujien kesken tavarapalkintoja.

Peliin voi osallistua yksinkertaisella perustallilla ilmaiseksi, mutta kaikki ominaisuudet saa käyttöön 2 euron pelimaksulla.

Muiden pörssipelien tapaan F1-Pörssikin on hauskimmillaan, kun mukaan haastaa koko oman kaveripiirinsä kotoa, koulusta, harrastuksista tai työpaikalta. Omien kaverikimppojen keskinäinen järjestys ja pisteet näkyvät kimpan omilla, muilta suljetuilla sivuilla.

Ykkösjakson tallien kokoaminen on jo alkanut. Tutustu IS F1-Pörssiin, kokoa oma tallisi ja haasta kaikki kaverisi mukaan kimppapeliin!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?