Kimi Räikköstä ei muiden tekemiset kiinnosta - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kimi Räikköstä ei muiden tekemiset kiinnosta

Formulatähti Kimi Räikkönen ei murehdi menneitä, eikä paljon tuleviakaan. Räikkönen sanoo, ettei pysty talven testien perusteella sanomaan Ferrarin uuden formula ykkösen kilpailukyvystä muihin talleihin nähden.

Kimi Räikköstä ei muiden tekemiset kiinnosta. Viikonloppuna Kimi ajoi rallia Mikkelissä.

24.2.2009 13:05

- Minulla ei tietoa siitä muut tallit tekevät. Kierrosajat ovat toistaiseksi olleet aika lähellä toisiaan, mutta testeissä käytetään eri renkaita ja kokeillaan eri asioita, jotka sitten osoittautuivat hyviksi tai huonoiksi.

- En ole kiinnostunut enkä huolissani muiden tekemisistä, Räikkönen sanoo italialaiselle Corriere della Seralle.

Maaliskuun lopussa alkavassa GP-sarjassa sileät, ns. sliksirenkaat tekevät paluun sarjaan. Räikkösen mukaan ne toimivat hiljattain Bahrainissa ajetussa testissä tallin uudessa autossa hyvin.

- Siinä ei ollut paljonkaan eroa verrattuna siihen, kun ajoin niitä vanhalla autolla ennen joulua, Räikkönen sanoo.

Viime kaudella Räikkönen ajoi vain kaksi voittoa. Vuoden 2007 maailmanmestarille vaisu kausi ei silti jättänyt mitään hampaankoloon.

- Virheistä oppii, mutta en ole mitenkään erityisen innostunut syventymään viime kauteen. Sitä mitä tapahtui ei kuitenkaan voi muuttaa, Räikkönen sanoo.

Alkavaan kauteen Räikkönen lähtee ajamaan mestaruudesta. Sitä onko tuleva kausi uran viimeistä edellinen, Räikkönen ei tiedä. Se on varmaa, että hän jatkaa Ferrarilla nykysopimuksensa loppuun eli vuoden 2010 gp-sarjan loppuun asti.

- Ferrari on taatusti viimeinen tallini, mutta se ei tarkoita, että lopettaisin varmasti 2010, Räikkönen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?