Hetemaj tyytyväinen - jos AEK jatkaa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Hetemaj tyytyväinen - jos AEK jatkaa

AEK Ateenan keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj muistuttaa, ettei AEK ole vielä Mestarien liigassa. Edessä on ensi maanantaina kolmannen karsintakierroksen toinen osaottelu Sevilla vastaan. Peli siirrettiin Sevillan Antonio Puertan traagisen kuoleman johdosta.

AEK Ateenan Perparim Hetemaj lähtee varovaisin mielin karsintoihin.

30.8.2007 23:09

- Kreikassa ovat viime viikot ovat olleet kovia tulipalojen takia, joten täällä on ollut surtavaa ihmisillä omastakin takaa, mutta siitä huolimatta Puertan kuolema oli täälläkin järkytys, Hetemaj sanoi.

Jos AEK pystyy kääntämään 0-2 tappion voitokseen ja saavuttamaan lohkopaikan, on joukkueella selvä sauma edetä lohkosta - ainakin yleisen käsityksen mukaan

- On ennen aikaista spekuloida lohkovaihetta, kun ei tiedä vielä missä me tuolloin pelataan, mutta lohko näyttää varmasti helpommalta mitä se todellisuudessa on. Arsenal on iso, mutta Steua Bukarest on myös todella kova joukkue.

Me pelasimme heitä vastaan 1-1-tasapelin. Myös Praha on kovempi mitä ihmiset luulee - sehän pudotti Ajaxin ja se kertoo jotain.

-Viime kaudella meillä oli pahempi lohko, jossa pelasi Milan, Lille ja Anderlecht ja silloin oltiin yhden pisteen päässä jatkopaikasta. Uskon, että jos hoidetaan Sevilla, niin pääsemme jatkoon lohkovaiheesta.

AEK Ateenan ja viime kaudella oivallisia otteita Mestarien liigassa esittäneen "Perpa" Hetemaj´n kohtalo selviää maanantaina, kun Sevilla tulee Ateenaan vierailulle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?