Venus W. kukisti Maria Sharapovan - Urheilu - Ilta-Sanomat

Venus W. kukisti Maria Sharapovan

Venus Williams loikkasi gasellin lailla ilmaan Wimbledonin arvostetulla keskuskentällä eilisiltana. Tennistähden riemunloikalle oli hyvä syy. Hän oli juuri päihittänyt Maria Sharapovan välierässä ja raivannut tiensä jo uransa viidenteen Wimbledonin finaaliin.

1.7.2005 0:00

Amerikkalainen Williams, 25, osoitti voitollaan, ettei hänen huippu-uransa ole suinkaan hiipumassa. Teinitähti Sharapova, 18, pakotti Williamsin katkaisupeliin ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä Sharapova oli täysin aseeton voimakkaan Williamsin käsittelyssä.

- Olen parantanut peliäni jatkuvasti, koska rakastan tätä turnausta. Tämä on loistava alusta minulle, Williams riemuitsi.

Nuori venäläinen oli pettynyt ottelun jälkeen.

- Tämä on surullista, sillä turnaus merkitsee minulle niin paljon. Hän (Williams) löi paljon syviä ja vahvoja lyöntejä. Hänen syöttönsä oli jatkuvasti kohdallaan, kun minä en päässyt tasolleni. Kaikki kunnia hänelle voitosta, en ollut yllättynyt, kuinka hyvin hän pelasi, Sharapova sanoi.

Finaalissa Williams kohtaa joko Yhdysvaltojen Lindsay Davenportin tai Ranskan Amelie Mauresmon. Kaksikon ottelu keskeytettiin sateen takia kolmannessa erässä. Peli pelataan loppuun tänään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?