Jokerien NHL-vahvistus hakkasi poliisin kesällä - Urheilu - Ilta-Sanomat

Jokerien NHL-vahvistus hakkasi poliisin kesällä

Jokerien uusi vahvistus Ryan VandenBussche osaa heiluttaa nyrkkejä muuallakin kuin kaukalossa. Sen koki kanadalainen konstaapeli Hector Jibbison, joka yritti taltuttaa ontariolaisessa baarissa riehunutta VandenBusschea viime heinäkuussa.

26.9.2006 8:01

33-vuotias VandenBussche kävi raivokkaasti Jibbisonin päälle ja hakkasi tämän käytännössä sairaalakuntoon. VandenBusschen käsittelyssä Jibbisonilta murtui nenä ja hänen näkökenttänsä sumeni. Lisäksi Jibbison sai kehoonsa useita haavoja, naarmuja ja ruhjeita, hammasvaurioita, päänsärkyä ja turvotusta.

VandenBussche ehti vahingoittaa kahta muutakin poliisia. Lopulta hänet saatiin aisoihin vasta poliisin käytettyä voimakeinoja ja pippurisumutetta.

VandenBussche vietti poliisin suojissa neljä päivää. Hänelle luettiin syyskuun alussa syytteet pahoinpitelystä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lisäksi Jibbison vaatii VandenBusschelta 10,2 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia. Oikeudenkäynti oli alustavasti kaavailtu tälle päivälle, mutta VandenBussche ilmaantuikin Helsinkiin Jokerien uudeksi vahvistukseksi.

-En ole kuullutkaan moisesta. Tiedän vain sen, että VandenBussche on nyt Suomessa ja Jokerien mukana, yllättynyt Jokerien toimitusjohtaja Matti Virmanen tokaisi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?