Saksa vedonlyöntiskandaalin pääepäilty tunnusti - Urheilu - Ilta-Sanomat

Saksa vedonlyöntiskandaalin pääepäilty tunnusti

Saksan vedonlyöntiskandaalissa tapahtui eilen pitkästä aikaa uusi käänne. Berliinin syyttäjänvirasto ilmoitti, että pääepäilty Ante S. on tunnustanut häneen kohdistuneet epäilyt oikeiksi.

19.5.2005 0:00

Kroatialainen Ante S. ei kertonut kuulusteluissa pelkästään omasta osuudestaan ottelumanipulointeihin, vaan on syyttäjäviraston mukaan paljastanut myös kolmansien osapuolien tekemisiä.

- Annetut tiedot tarkistetaan. Se vie arviolta viikon verran, Berliinin oikeuslaitoksen tiedottaja Frank Thiel ilmoitti.

Ante S.:ää epäillään alkuvuodesta paljastuneen Saksan futismaailmaa vavisuttaneen vedonlyöntiskandaalin johtohahmoksi. Erotuomari Robert Hoyzer on jo aiemmin tunnustanut saaneensa kroatialaismafialta rahaa vastineeksi ottelutulosten järjestämisestä.

Tutkintavankeudessa istuva Ante S., joka on koko skandaalin pääkallopaikaksi epäillyn ravintola Cafe Kingin omistaja, on tähän asti pitänyt suunsa tiukasti kiinni. Nyt antamallaan tunnustuksella hän yrittänee vaikuttaa edessä olevan tuomion pituuteen.

- Olemme edelleen tutkintavaiheessa. Tarkistelemme vasta, miltä osin nostamme syytteitä. Tuo ajankohta on vielä täysin auki, tiedottaja Thiel kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?