Bayern München hyllytti tähtihyökkääjä Luca Tonin - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kriisijoukkue hyllytti tähtihyökkääjänsä

Jalkapallojoukkue Bayern Münchenin päävalmentaja Louis van Gaal on hyllyttänyt seuran italialaisen keskushyökkääjän Luca Tonin luottamuspulan takia.

Luca Toni joutuu etsimään itselleen uuden osoitteen.­

25.11.2009 12:10

Van Gaal ja Toni eivät tule keskenään toimeen, kertoi Bild-lehti keskiviikon numerossa.

Myös van Gaalin oma asema seurassa on uhanalainen. Bayern ei ole van Gaalin viisi kuukautta kestäneen työrupeaman aikana esittänyt mitään erikoista.

Toni siirtyi Bayerniin Fiorentinasta 2007 ja oli Bundesliigan paras maalintekijä ensimmäisellä kaudellaan. Toni teki 24 maalia 31 liigaottelussa, ja Bayern voitti mestaruuden.

Viime kaudella Toni kärsi loukkaantumisista ja joutui sivuun. Saksalaiset Mario Gomez ja Miroslav Klose sekä lahjakas Thomas Müller syrjäyttivät italialaisen.

Toni on päässyt van Gaalin aikana pelaamaan vain neljässä liigaottelussa eikä pidä tilanteesta ollenkaan.

Liigaottelussa Schalkea vastaan (1-1) Toni suutahti ja ryntäsi pois sen jälkeen, kun hänet oli vaihdettu kentältä puoliajalla. Toni sai sakon ja pyysi myöhemmin anteeksi tekoaan. Viime sunnuntain liigaottelussa Leverkusenia (1-1) vastaan Toni ei pelannut.

Nyt alkaa näyttää siltä, että Toni myydään Bundesliigan talvitauon aikana tammikuussa. Italiassa otaksutaan, että hän suuntaa Romaan, jonka kapteeni Francesco Totti on hänen ystävänsä.

Tiistaina Toni vuodatti tuskaansa Italian tv:ssä.

- Minulla on ollut ongelmia van Gaalin kanssa neljä kuukautta. Kaikella on rajansa, ja meidän suhteemme on liki lopussa.

- Haluan palata Italiaan, jotta voin tehdä jälleen maaleja ja palata maajoukkueeseen, Toni sanoi.

Bayernin vaatimattomat peliesitykset näkyvät sarjataulukossa. Se on liigassa vasta seitsemäntenä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?