Tihinen hyvillä mielin Besiktas-otteluun - Urheilu - Ilta-Sanomat

Tihinen hyvillä mielin Besiktas-otteluun

Hannu Tihisen ja Veli Lammen FC Zürich kohtaa tänään Mestarien liigan kolmannen kierroksen ottelussa Besiktasin.

Hannu Tihinen ja FC Zürich kohtaavat tänään Besiktasin Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella.­

15.8.2007 11:30

Zürich on viiden pelatun kierroksen jälkeen maalieron turvin Sveitsin liigan kärjessä. FCZ pelasi viikonlopun sarjakamppailunsa Sveitsin liigassa jo perjantaina. Hiukan yllättäenkin kautensa tappioputkella avannut St. Gallen oli Hardturmilla yllättää isännät, mutta FCZ nousi tauon tappioasemasta 3-1-voittoon.

Komea nousu antoi Tihisen mukaan hyvin itseluottamusta myös Besiktas-otteluun.

- Saimme mahtavan itseluottamuksen kaivettua takaisin perjantain ottelun puoliajalla ja tulos oli lopulta hieno. Nousu tappioasemasta oli todella tärkeä juttu myös keskiviikon peliä ajatellen, Tihinen kertoo.

Sveitsin viime kauden mestariryhmälle menestyminen eurokentillä on tärkeä asia. Keskiviikon otteluun valmistaudutaan huolella ja pitkän kaavan mukaan.

- Perjantain pelin jälkeen menimme yöksi kotiin nukkumaan, mutta lauantai-iltana koko joukkue jo kokoontui hotelliin ja aloimme valmistautumisen Besiktas-otteluun, Tihinen sanoo.

Ennen ensi viikon EM-karsintaottelua Kazakstania vastaan FCZ:lla on edessä vielä toinenkin kova koitos, sillä joukkue vierailee sunnuntaina sarjakakkonen FC Sionin Tourbillonilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?