Ex-pikajuoksija Tim Montgomerylle huumetuomio - Urheilu - Ilta-Sanomat

Ex-pikajuoksija Tim Montgomerylle huumetuomio

Entinen pikajuoksija Tim Montgomery todettiin oikeudessa syylliseksi heroiinin levittämiseen. Olympiavoittajan ja 100 metrin ME-aikaa aikoinaan hallussaan pitäneen amerikkalaisen todettiin syyllistyneen 100 gramman heroiinin levittämiseen sekä aikomukseen levittää heroiinia.

Tim Mongomery katsottiin levittäneen heroiinia.­

4.7.2008 0:12

Montgomery suorittaa parhaillaan neljän vuoden vankilatuomiota shekkipetoksesta. Heroiinituomiosta tulee hänelle vähintään viisi vuotta lisää. Hänen tuomionsa julistetaan 10. lokakuuta.

Montgomeryn ex-kumppani Marion Jones on parhaillaan vankilassa saatuaan tuomion shekkipetoksesta ja valehtelusta liittovaltion tutkijoille dopingtutkimuksessa. Dopingin käytön sittemmin myöntänyt Jones joutui luovuttamaan viisi mitaliaan, jotka hän voitti Sydneyn olympialaisissa. Montgomeryllä ja Jonesilla on yksi yhteinen lapsi.

Montgomery sai dopingtuomion vuonna 2005, kun todisteet yhdistivät hänet Balco-laboratorion dopingskandaaliin. Juoksu-uransa tuon jälkeen lopettanut Montgomery sai dopingtuomion, vaikka ei ole koskaan antanut positiivista näytettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?