Veikkaus rynnistää nettitv-kisaan - Urheilu - Ilta-Sanomat

Veikkaus rynnistää nettitv-kisaan

Verkkosivujaan uudistava kansallinen rahapeliyhtiö tarjoaa jatkossa entistä enemmän livekuvaa verkossa.

Veikkaus on jo näyttänyt verkkosivuillaan muun muassa kotimaista jalkapalloilua.

16.6.2010 15:27

Veikkaus on keväästä lähtien tarjonnut verkkosivuillaan ilmaisia urheilulähetyksiä. Valikoimissa on ollut kotimaista jalkapalloa ja jääkiekkoa, salibandya, pesistä ja kansainvälistä jalkapalloa. Tulevaisuudessa määrää tullaan kasvattamaan entisestään.

- Meillä on tällä hetkellä oikeudet 10 000 tuntiin erilaisia nettilähetyksiä. Missään tapauksessa emme tule näyttämään kaikkea siitä, vaan valikoimme parhaita, johtaja Kimmo Tolonen sanoo.

- Olemme tehneet hyvää yhteistyötä kotimaisten televisiotoimijoiden kanssa.

Yhtiö julkaisee lisää lähetysoikeuksia alkusyksystä, kun sen uudet verkkosivut käynnistyvät. Tarkoituksena on näyttää urheilua verkossa jo päiväsaikaan. Kaiken takana on vakaa aikomus saada ihmiset innostumaan ottelutapahtumien aikana tapahtuvista live-vedoista.

- Silloin kyseeseen voi tulla esimerkiksi tennis, snooker tai Aasiassa sikäläiseen aikaan illalla pelattavat ottelut. Meidän aikaan illalla näytetään taas kotimaista ja eurooppalaista huippu-urheilua, Veikkauksen Antti Tiihonen kommentoi.

Maailmalla on yleistynyt käytäntö, jossa vedonlyöntiyhtiöt ostavat urheilutapahtumien yksinnäyttöoikeuksia. Esimerkiksi viime syksynä Englannin jalkapallomaajoukkueen viimeinen karsintaottelu näkyi ainoastaan erään vedonlyöntiyhtiön sivuilla. Ottelun sai näkyviin tallettamalla rahaa pelitilille.

- Meidän tarkoituksena ei ole hankkia eksklusiivisia oikeuksia. Mitä enemmän urheilua näkyy televisiossa, se on meidän etumme, Tolonen toteaa.

- Palvelut tulevat myös olemaan ilmaisia, pelkkä maksuton rekisteröityminen meidän asiakkaaksi riittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?