Ferrari Kimin osoite jo ensi kaudella? - Urheilu - Ilta-Sanomat

Ferrari Kimin osoite jo ensi kaudella?

Formula 1 -tähti Kimi Räikkönen on jättämässä McLarenin ja siirtymässä Ferrarille. Kysymys on enää siitä, tapahtuuko siirto tämän vai ensi kauden jälkeen.

26.8.2005 0:00

Euroopan laajalevikkisimmän päivälehden, saksalaisen Bildin mukaan Räikkönen allekirjoitti keväällä esisopimuksen Ferrarin kanssa kaudesta 2007. Sama lehti uutisoi ensimmäisenä myös Juan Pablo Montoyan siirron McLarenille.

IS Urheilun tietolähteiden mukaan Räikkönen saattaa siirtyä italialaistalliin jo ensi kaudeksi, jos kaikista sopimusehdoista päästään yksimielisyyteen. Vuosikymmenen huikein kuljettajakauppa saattaa huipentua Michael Schumacherin loikkaan McLarenille.

Räikkönen ja hänen managerinsa David ja Steve Robertson aloittivat sopimustunnustelut Ferrarin kanssa jo viime vuonna. Bildin tietojen mukaan keskusteluja jatkettiin helmi- ja maaliskuussa, ja Ferrari-sopimus syntyi toukokuussa. Enää ei puhuta huhuista, sillä tiedot perustuvat luotettavina pidettyihin lähteisiin.

Monzan F1-testeistä tavoitettu Räikkönen kiistää odotetusti tiedot siirrosta. Se on formulamaailmassa normaali tapa toimia. Kuljettajasopimusten julkaiseminen kuuluu aina tallille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?