Roger Clemens tyrmää dopingepäilyt - Urheilu - Ilta-Sanomat

Roger Clemens tyrmää dopingepäilyt

Palkittu baseballtähti Roger Clemens on jälleen kiistänyt ympärillään vellovat dopingepäilyt. Clemens kertoi, että hänen kohdallaan suorituskykyä edistävien lääkkeiden käyttö olisi ollut lähes itsemurha kun tietää perheen sukurasitteen, sydänongelmat.

Roger Clemensiä syytetään taas dopingin käytöstä.

13.5.2009 10:25

Clemensin väitetystä dopingaineiden käytöstä julkaistiin tiistaina uusi kirja, johon Clemens halusi ottaa kantaa tuoreeltaan.

- Olen nähnyt otteita kirjasta, ja ne ovat valheita kaikki tyynni. Roskan sijasta minulle on tärkeää saada oma tarinani julki.

Clemens kertoi, että hänen veljensä kuoli alle viisikymppisenä sydänkohtaukseen.

- Isäpuoleni kuoli sydänkohtaukseen. Siispä olisi ollut itsetuhoista edes ajatella näiden vaarallisten aineiden käyttöä, Clemens sanoi.

Hän mainitsi radiohaastattelussa, ettei ole ikinä saanut dopingaineita New York Yankeesin entiseltä valmentajalta Brian McNameelta.

- Mahdotonta, koska hän ei koskaan antanut minulle mitään. Niin yksinkertaista tämä on. Hän ei koskaan antanut minulle kasvuhormonia tai mitään muutakaan lääkettä.

Clemens, 47, joutui Yhdysvaltain kongressin kuulusteluihin asiassa viime vuonna. Hän ei ole ollut asian tiimoilta julkisuudessa kuulustelujen jälkeen. Liittovaltio tutkii häntä edelleen, ja suuri valamiehistö pohtii, onko Clemens valehdellut kongressin komitealle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?