Lähteekö Thierry Henry Arsenalista? - Urheilu - Ilta-Sanomat

Lähteekö Thierry Henry Arsenalista?

Arsenalin jalkapallojoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä Thierry Henry on jo pitkään ollut Barcelonan puheenjohtajan Joan Laportan hankintalistalla.

21.10.2005 0:00

Henry on toistuvasti sanonut, ettei hän neuvottele minkäänlaisista sopimuksista ennen kauden loppua. Arsenalin manageri Arsene Wenger on tulkinnut tilanteen niin, että hän joutuu luopumaan supertähdestään ensi kesänä. Wenger suunnittelee ranskalaisen kanuunan tilalle Atletico Madridin espanjalaista hyökkääjää Fernando Torresia, josta hän on valmis maksamaan 22 miljoonaa euroa.

Henryn lähdön puolesta puhuvat monet asiat. Huhujen mukaan Henry ei ole tyytyväinen Arsenalin pelaajapolitiikkaan, sillä hyviä hankintoja ei ole tehty tarpeeksi. Chelsea on vienyt kerman päältä.

Lisäksi Henry on jo tehnyt henkilökohtaisesti historiaa Arsenalissa, muualla sivut ovat vielä tyhjiä. Viimeisenä muttei vähäpätöisimpänä syynä on raha. Barcelonassa hän tienaisi taatusti nykyistäkin enemmän.

Laporta on varannut Henryn ostamiseksi 44,3 miljoonaa euroa. Hankkimalla Henryn Laporta vahvistaisi mahdollisuuksiaan tulla uudelleen valituksi Barcelonan puheenjohtajaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?