Hyvinkään curlingjuhlat jatkuvat

Hyvinkään kaupunki järjestää tänään laskiaistiistaina juhlat curling-joukkueen kunniaksi. Hopeaa Torinon olympialaisssa voittanut curling-tiimi esittäytyy Hyvinkään torilla kello 19.30 laskiaistapahtuman yhteydessä. Juhla päättyy kello 20 ilotulitukseen.

28.2.2006 0:00

Kutsuvierastilaisuudessa Hyvinkään kaupunginjohtaja Tauno Kirves ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mauri Tuominen luovuttavat joukkueelle kaupungin stipendin.

Jo eilen oli Hyvinkään Jussintorille kerääntynyt noin 2500 ihmistä vastaanottamaan olympiamitalisteja.

Poliisiauto saatteli Teemu Salon, Kalle Kiiskisen, Wille Mäkelän, varamies Jani Sullanmaan ja valmentaja Jari Laukkasen torille Porilaisten marssin soidessa. Hurraahuutojen kaikuessa olympiasankarit kohotettiin nosturilla kansan juhlittavaksi.

Kulttisuosioon kohonnut joukkueen kapteeni Markku Uusis Uusipaavalniemi saapui paikalle muutamaa minuuttia myöhemmin, ja sai illan kovimmat aplodit. Hillitty ja hallittu herrasmies hurmaa myös nuoremman naisväen.

- Uusis on ihan päällikkö. Se välierän viimeinen heitto oli sellainen, ettei siihen ihan joka jätkä pystykään, vakuuttivat 22-vuotiaat Emma ja Noora.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?