Kolkka: Hyvä viikko takana - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kolkka: Hyvä viikko takana

Maajoukkuelaituri Joonas Kolkan NAC Breda otti lauantai-iltana kolme pistettä paikallisottelusta Willem II:ta vastaan ja kohensi taas mukavasti asemiaan Hollannin liigan tasaisessa ylemmässä keskikastissa. Alla oli Ajaxin kaataminen viikolla cupissa, joten Kolkka piti viikkoa syystäkin onnistuneena.

20.1.2008 18:14

- Hyvä viikko. Ajax on aina vaikea joukkue ja voitto heistä iso juttu. Näissä paikallispeleissä puolestaan voi aina käydä miten vain, joten tärkeitä voittoja molemmat, Kolkka sanaili tyytyväisenä.

- Lauantain peli ei ollut meiltä mitenkään erikoinen. Täällä on sadellut jo useamman päivän ja kenttä oli melkoista mutavelliä, joten hienouksia ei juuri nähty. Hyvä että pystytään pisteet vääntämään kuitenkin tällaisistakin peleistä.

NAC on sarjataulukossa puolivälin alapuolella, mutta matkaa putoamistaisteluun on jo melkoisesti. Sen sijaan toiseen suuntaan sijoitus kohenee nopeasti hyvien tulosten myötä.

- Tiukkaahan se tosiaan taulukossa on ja ihan mukavissa asemissa olemme. Alla oli muutama voitoton ottelu, joten tästä sai hyvää potkua taas jatkoonkin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?