Lahti löi varamiehisen Kotkan Hietasen maalilla - Urheilu - Ilta-Sanomat

Lahti löi varamiehisen Kotkan Hietasen maalilla

FC Lahti jatkoi mitalijahtia jalkapalloliigassa lyömällä sarjajumboksi juuttuneen KooTeePee:n kotonaan 1-0 ( 1-0). Ottelun ainoan maalin laukoi ensi jakson viime minuuteilla Konsta Hietanen.

28.7.2008 23:16

Kuten numerot kertovat, joutui FC Lahti tekemään täyden urakan varamiehisen Kotkan kaatamiseksi. Viime kierroksilla virkistyneiden kotkalaisten avauskokoonpanosta puuttui pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi miltei puoli joukkuetta runkopelaajia.

- Nuoret jätkät taistelivat hienosti. Olihan meilläkin muutama paikka, mutta avausvoiton saalistaminen edellyttää näköjään myös ripauksen onnea. Toivottavasti pallo alkaa pomppia myös meille, sanoi vieraiden valmentaja Tommi Kautonen.

Myös kotijoukkueella oli ongelmia. Kun Heikki Haara vielä loukkaantui toisella jaksolla, oli kotijoukkueelta sivussa kaikki kolme keskuspuolustuksen vakiotopparia. Janne Moilanen ja Pyry Kärkkäinen eivät jalkavammojen vuoksi pelanneet.

- Aloitimme vahvasti, mutta hyvistä tilanteista emme palloa maaliin saaneet. Voitto-osuma tuli kuin puskista ja toinen puoliaika oli vaikea, arvioi kotijoukkueen valmentaja Ilkka Mäkelä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?