Yli-Hannuksela jätti maajoukkueleirin kesken - Urheilu - Ilta-Sanomat

Yli-Hannuksela jätti maajoukkueleirin kesken

Painin olympiakakkonen Marko Yli-Hannuksela joutui viime viikolla jättämään kesken maajoukkueleirin Pajulahdessa. Yli-Hannukselan aiemmin muljahtanut vasen nilkka kesti jo painimista, mutta taivaanrantaan kasautuu uusia mustia pilviä. Hän poistui nelipäiväiseltä, viime torstaina päättyneeltä leiriltä jo tiistai-iltana.

2.8.2005 0:00

- Aiemmin leikatussa kyljessä on nyt ilmennyt ongelmia, ei leikkauskohdassa, mutta siinä vieressä. Painimisesta ei nyt tule mitään. Alkaa tulla vähän liikaa epäonnea yhdelle miehelle, kotoaan Ilmajoelta tavoitettu Vuoden urheilija kommentoi eilen.

Hänen MM-matkansa on nyt liipaisimella, vaikka Yli-Hannuksela sanoi kuntonsa lähtökohtiin nähden osoittautuneen Pajulahdessa yllättävänkin kovaksi.

- Aikaa periaatteessa vielä riittäisi, mutta painitreeneihin Markon pitäisi päästä todella nopeasti, sanoi maajoukkueen päävalmentaja Mikael Lindgren.

Kylkivamma osuu sikälikin hankalaan rakoon, että Kansainvälisen painiliiton FILA:n jälleen kerran uudistamat kreikkalais-roomalaisen painin säännöt palauttivat mattopainin kunniaan.

Kuuden minuutin otteluun kuuluu nyt kolme minuuttia (6x30 sekuntia) mattopainia, joka lähtee liikkeelle päälle jäävän junttaotteella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?