Ilkka Pikkarainen ja HIFK juhlivat lauantaina - Urheilu - Ilta-Sanomat

Ilkka Pikkarainen ja HIFK juhlivat lauantaina

Nilkkavammasta toipuneen Ilkka Pikkaraisen paluu HIFK:n kokoonpanoon on ollut tehokas: hyökkääjä on tehnyt yhdeksässä ottelussa tehot 4+2.

24.11.2007 12:16 | Päivitetty 24.11.2007 19:35

- Täytyy olla tyytyväinen, sillä on ollut hienoa päästä taas pelaamaan. Alkukauden istuminen katsomossa oli tosi v-mäistä, kun joukkueen pelikään ei kulkenut.

Pikkarainen loukkaantui heti kauden ensimmäisessä ottelussa. Sen jälkeen hän oli sivussa kuudestatoista pelistä, joiden aikana HIFK:n ympärillä kohisi melkoisesti.

- Olen yrittänyt miettiä vain jääkiekkoon liittyviä asioita, Pikkarainen paaluttaa.

- Kolmen pisteen voittoja olisi saanut tulla tällä kaudella enemmän. Emme ole pystyneet kääntämään voitoiksi tiukkoja pelejä, kuten esimerkiksi viime matsia.

Kärpät voitti HIFK:n torstaina rangaistuslaukauskisan jälkeen 3-2. Lauantaina joukkueet kohtaavat uudelleen Helsingissä, kun HIFK pelaa 110-vuotisjuhlaottelunsa.

- Tosi hieno päivä tulossa, toivottavasti on tupa täynnä ja hyvä tunnelma. Samaa joukkuetta vastaan on taas kiva pelata, se on vähän kuin playoffeissa. Torstain ottelu oli aika fyysinen, joten nyt tietää ketä taklata, Pikkarainen naurahtaa.

- Ylivoimalla olemme olleet tehottomia. Siihen pitää saada parannusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?