HJK:lle toinen tappio putkeen - Urheilu - Ilta-Sanomat

HJK:lle toinen tappio putkeen

Jalkapallon hopeajoukkue HJK on kahden liigacupin ottelun jälkeen edelleen pisteittä, eikä joukkue ole onnistunut tekemään yhtäkään maalia.

15.2.2006 0:00

Eilisessä kamppailussa FC KooTeePeetä vastaan Helsingissä Talin hallissa (tulos 0-4) HJK:n kärkipelaajina aloittanut kaksikko Jussi Aalto-Jani Koivisto puski jatkuvasti päin kotkalaisten hyvin pelannutta keskuspuolustusta. Ei ihme, että Klubi testaa parhaillaan algerialaista Farid Ghazia.

KooTeePee ratkaisi eilisen kamppailun jo ensimmäisellä jaksolla, kun joukkue latoi 11 minuutissa kolme osumaa HJK:n maaliin. Kotkalaisten toinen ja kolmas osuma syntyivät erittäin nopeiden vastahyökkäysten seurauksena, jolloin HJK:n alakerrassa pelanneet Joona Toivio, Markus Halsti ja Iiro Aalto olivat pahasti tuuliajolla.

HJK:lta puuttui liuta nimimiehiä loukkaantumisten ja maajoukkuekutsujen vuoksi. Se ei muuta kuitenkaan sitä tosiasiaa, että KooTeePee pelasi hyvin.

Kotkalaisilta puuttui pitkään sivussa oleva toppari Jussi Kinnaslampi. Lisähuolia FC KooTeePeelle tuli Liivo Leetman loukkaantumisesta. Virolaisen polvesta katkesi alustavan diagnoosin mukaan sivuside.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?