TamU tarjosi sopimuksia kahdelle kanadalaispelaajalle - Urheilu - Ilta-Sanomat

TamU tarjosi sopimuksia kahdelle kanadalaispelaajalle

Jalkapalloliigassa pelaavan Tampere Unitedin urheilutoimenjohtaja Jarkko Wiss odotteli tiistaina vastauksia viime viikolla kahdelle ulkomaalaispelaajalla tekemiinsä sopimustarjouksiin.

2.9.2008 17:45

Tamperelaisseura haki pelaajille kansainvälisiä pelilupia perjantaina.

Päävalmentaja Ari Hjelmin mukaan toinen pelaajista on puolustava keskikenttäpelaaja ja toinen kärkipelaaja.

- Kysymyksessä ovat hieman yli parikymppiset kanadalaispelaajat, joilla on tilillään nuorten maaotteluja. He ovat olleet aiemminkin näytillä Euroopassa, mutta eivät ole saaneet sopimusta.

- Jos pelaajat suostuvat Suomeen tulemaan, niin heidän osaamistaan testataan ensin harjoituksissa. Jos kyvyt riittävät, niin heidät nähdään kentällä jo loppukauden peleissä, Hjelm kertoi tiistaina.

Hjelmin mukaan TamU katsastaa harjoituksissaan ahkerasti uusia pelaajia ensi kauden liigaryhmään. TamU:n nykyisistä sopimuspelaajista kärkimies Daniel, puolustajat Heikki Aho ja Jussi Kuoppala sekä hyökkääjä Henri Myntti ovat vielä ilman jatkosopimusta.

TamU on neuvotellut Myntin kanssa jatkosta myönteisessä hengessä. Jatkosopimuksen syntyminen on todennäköistä. Daniel tuskin pelaa ensi kaudella TamU:ssa. Ahon jatkon kohtalo ratkennee vasta kauden jälkeen.

Toppari Jussi Kuoppalalta on jo toinen peräkkäinen kausi mennyt piloille loukkaantumisten vuoksi.

Viime peleistä Kuoppala on ollut sivussa selkävaivojen takia. Kuoppalan jatkaminen TamU:ssa on erittäin epätodennäköistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?