Pätkä puski MyPalle unelmamaalin - Urheilu - Ilta-Sanomat

Pätkä puski MyPalle unelmamaalin

Saviniemen kentän laidalla haastatteluun kävelee mies pää painuksissa.

3.8.2006 7:07

MyPan Saku Puhakainen on vain varttia aikaisemmin tehnyt yhden uransa hienoimmista maaleista tanskalaista suurseuraa FC Kööpenhaminaa vastaan, mutta 2-2-tasoitusosuma ei tuonut kuin laihaa lohtua.

FCK meni ensimmäisen osaottelun 2-0-voiton ansiosta jatkoon yhteismaalein 4-2 ja kohtaa Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella Ajaxin.

- Väsynyt ja tietyllä tavalla pettynyt. Yritimme lähteä haastamaan heitä minkä pystyimme ja pelasimme ihan hyvän pelin, mutta olivat hekin aika hyviä.

- Sääli, että he tekivät ensimmäisen maalin niin nopeasti. Sen jälkeen tehtävä muuttui aika mahdottomaksi, Puhakainen sanoi.

Fredrik Berglundin 12. minuutilla nopean vastahyökkäyksen päätteeksi tekemä maali tiesi sitä, että MyPan olisi pitänyt tehdä neljä päästäkseen jatkoon.

MyPan taistelutahto toivottomassa tilanteessa teki vaikutuksen myös FCK:n valmentajaan, Norjan ex-maajoukkuemieheen Ståle Solbakkeniin.

- Suomalaiset taistelivat loppuun asti ja osoittivat suurta rohkeutta, Solbakken kehaisi.

Puhakaiselle motivaation löytäminen FCK:ta vastaan ei ollut vaikeaa.

- Jos tällaisen yleisön edessä ja tällaista joukkuetta vastaan ei syty, niin silloin on syytä katsoa peiliin, hyökkääjä totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?