Stripparit tahtovat Super Bowlin ajaksi töihin - katso video - Urheilu - Ilta-Sanomat

Stripparit tahtovat Super Bowlin ajaksi töihin - katso video

Floridan Tampassa vietetään sunnuntaina maailman suurinta yksittäistä urheilutapahtumaa Super Bowlia.

Strippiklubit ja villit juhlat ovat aina olleet osa Super Bowl -riehaa.

30.1.2009 9:20 | Päivitetty 30.1.2009 9:41

Strippiklubit ja villit juhlat ovat aina olleet osa Super Bowl -riehaa. Tampaan onkin tulvinut halukkaita naisia strippibaareihin työnhakuun.

Tiffany-niminen strippari on huomannut, että oma työmaa on ollut vähemmän kansoitettu kuin edellisellä kerralla. Viimeksi Tampa isännöi Super Bowlia vuonna 2001.

- Tavoitteena on, että saisin tämän viikonlopun tienesteillä maksettua kahden kuukauden edestä asuntolainaa. Vuonna 2001 minun ei tarvinnut tehdä kuukauteen töitä Super Bowl -viikon jälkeen, Tiffany kertoo uutistoimisto AP:lle.

Perinteisesti suuren yleisön kulutusjuhlana tunnettu amerikkalaisen jalkapalloliiga NFL:n finaali kärsii globaalista lamasta siinä missä muukin maailma. Muun muassa Playboyn vuotuinen Super Bowl -juhla jää tällä kertaa väliin. Myös suuret mainostajat, kuten General Motors ja FedEx ovat vetäytyneet ottelusta.

Ravintoloitsija David Mangione harmittelee laman vaikutusta. Kun itse otteluun on enää pari päivää aikaa, suurin osa faneista on edelleen jossain muualla kuin tapahtumapaikalla.

- Luonnollisesti olisi parempi, jos ihmisillä olisi rahaa enemmän ja he käyttäisivät sitä vaikka samalla tavalla kuin kahdeksan vuotta sitten.

Muutamaa päivää ennen H-hetkeä oli Tampassa vielä paljon vapaita hotellihuoneita tarjolla.

Järjestyksessään 43. Super Bowlissa kohtaavat sunnuntaina Pittsburgh Steelers ja Arizona Cardinals.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?