Allianssin juniorit jatkavat kaikesta huolimatta - Urheilu - Ilta-Sanomat

Allianssin juniorit jatkavat kaikesta huolimatta

AC Allianssi Juniorit ry:n hallitus vakuuttaa, että yhdistyksen toiminta jatkuu, vaikka AC Allianssin tulevaisuus Veikkausliigassa on kaikkea muuta kuin varma. Helsinkiin rekisteröity AC Allianssin Juniorit on eri yhdistys kuin Veikkausliigapaikkaa hallinnoiva AC Vantaan Allianssi ry, jota Uudenmaan verovirasto hakee konkurssiin.

27.12.2005 0:00

- Helsinkiläisellä junioriseuralla ei ole mitään muuta tekemistä Vantaalla toimivan Allianssin kanssa kuin nimi ja samanvärinen pelipaita, AC Allianssi Junioreiden puheenjohtaja Tiina Immonen kertoo.

Veikkausliiga-Allianssi on tukenut junioreiden toimintaa, mutta viime aikoina tukirahat ovat sopimuksista huolimatta jääneet saamatta.

- Menneeltä kaudelta meiltä jäi saamatta 22000 euroa. Yritämme jatkaa laadukasta junnutyötämme, vaikka toimintaedellytyksemme ovatkin heikentyneet talousvaikeuksien vuoksi.

- Tilanne on sikäli kurja, että sama seura on jo kahdesti joutunut tuuliajolle. FinnPasta Jokereihin ja sieltä Allianssiin, joka ilmeisesti kaatuu, Immonen harmittelee.

Immonen on ollut mukana myös AC Vantaan Allianssin hallituksessa, mutta jättää tehtävän ensi tammikuun ensimmäisenä päivänä. AC Allianssi Juniorit ry:llä on yhdeksän junnuikäluokkaa. Vanhimmat seuran junnut ovat A-ikäisiä ja nuorimmat vuonna 1997 syntyneitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?