Joakim Noah puhuu ruotsia - Urheilu - Ilta-Sanomat

Joakim Noah puhuu ruotsia

Vaikka Joakim Noah ei kilpaile Greg Odenin ja Kevin Durantin kanssa NBA Draftin kahdesta kärkisijasta, Florida Gatorsin 211-senttinen laituri käänsi katseet joka paikassa, missä ennen draft-iltaa liikkui.

28.6.2007 16:25

Tenniksen Ranskan avoimet 1983 voittaneen Yannick Noahin ja vuoden 1978 Miss Ruotsin Cecilia Rohden New Yorkissa 22 vuotta sitten syntyneen pojan geeneissä on muutakin kuin urheilijaa. Hän on karismaattinen esiintyjä, tulevaisuuden supertähti, joka puhuu tietenkin äidinkielensä ranskan lisäksi täydellistä englantia. Mutta, yllätys yllätys, nuorempi Noah osaa myös ruotsia.

- Javisst, det gör jag. Hur mår du, kommer du från Sverige, hän vastasi salamannopeasti IS Urheilun kysymykseen pratar du svenska .Noahin asemasta Ranskassa kertoo se, että Canal+ France on lähettänyt New Yorkiin täyden tv-tiimin. Joakimista, hänen isästään ja isoisästään, entisestä jalkapalloammattilaisesta Zacharie Noahista tehdään draftin yhteydessä oma dokumentti.

- NBA Draft on Ranskassa iso juttu, sillä Joakim tullaan varaamaan pienemmällä numerolla kuin nykyiset NBA-tähtemme Tony Parker ja Boris Diaw aikanaan. Yannick ja Zacharie Noah ovat rakastettuja henkilöitä Ranskassa, joten ihmiset ovat erittäin kiinnostuneita seuraamaan Joakimin uraa Yhdysvalloissa, vakuutti Canal+ Francen Samyr Hamoudi uteliaille jenkkitoimittajille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?