Argentiinalaiset raivostuivat Pelélle - Urheilu - Ilta-Sanomat

Argentiinalaiset raivostuivat Pelélle

Brasilian legendaarinen jalkapalloilija Pelé on jälleen argentiinalaisten hampaissa, vaikka hän ei ole pelannut vuosikymmeniin.

14.12.2005 0:00

Pelé sai vihat päälleen siitä, että arpoi ensi kesän MM-kisojen arvonnassa Hollannin samaan kuolemanlohkoon Argentiinan kanssa.

Vuoden 2002 MM-kisojen arvonnassa Pelé arpoi Argentiinan samaan kuolemanlohkoon Englannin, Ruotsin ja Nigerian kanssa.

Nyt argentiinalaisten mitta on täynnä, ja he syyttävät huonosta tuuristaan Peléä.

- Nyt se on nähty kahdessa arvonnassa peräkkäin. Mihin ikinä hän sormensa työntääkin, se tietää kuolemaa Argentiinalle, kirjoittaa maan suurin urheilulehti Olé ja pohtii, että mitähän tapahtuisi, jos Pelé yhtäkkiä menettäisi kaikki hampaansa.

Olé-lehti kertoo, että arvonnassa Leipzigissa paikalla olleet brasilialaiset toimittajat hurrasivat avoimesti, kun Pelé arpoi Hollannin Argentiinan lohkoon.

- Arvontajärjestelmä on vedenpitävä, joten Peléä ei voi syyttää salaliitosta meitä vastaan, Argentiinan maajoukkueen päävalmentaja José Pe kerman rauhoitteli.

Olé ei niele kiukkuaan, vaan pohtii, että kyllä pienen pallon voi helposti vaihtaa toiseen. Perustelu on mahtava: Leipzigissa ennen arvontaa taikuri sai naisen katoamaan peittämällä hänet sinisellä palttoolla!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?