Jokinen sai kovan tärskyn - Urheilu - Ilta-Sanomat

Jokinen sai kovan tärskyn

Suomen ykkössentterin Olli Jokisen turnaus oli päättyä dramaattisesti kiitos heikon jään. Jokinen joutui jättämään eilisen harjoituksen kesken törmättyään rajulla vauhdilla päätylaitaan.

2.5.2005 0:00

Varakapteeni aikoo kuitenkin pelata tänään Ukrainaa vastaan, vaikka Jokisen ilmeestä ja olemuksesta näki, että kroppaan sattui ja kovaa.

- Pistää miettimään. Hyvä tuuri kävi, että ei sattunut niskaan. Sitten oltaisiinkin lähdetty ambulanssilla, Jokinen sanoi.

Jokinen tavoitteli hyökkäysharjoituksessa kiekkoa maalin kulmalla, kun luistimet pettivät alta päätyviivan kohdalla. Täydellä vauhdilla maalille luistellut Jokinen lensi pari metriä ilmassa ja romahti koko 93 kilon painollaan laitaa vasten selkä ja olkapää edellä.

Jokisen kaatumiskohdassa oli kymmenen senttiä pitkä ja pari senttiä leveä railo. Jää Innsbruckin halleissa on ollut turnauksen alkupäivinä erittäin huono eikä reilusti yli 20 asteeseen noussut lämpötila ole ainakaan helpottanut jäätilannetta.

- Hyvä tuuri kävi kuitenkin. Tuskin tässä olisi hirveästi selittelemistä, jos olisin mennyt niska edellä.

Ukraina antoi eilen Ruotsille sisukkaan vastuksen häviten kuitenkin 2-3. Aika pelaa kuitenkin Suomen pussiin, sillä Ukraina joutuu uudelleen kaukaloon vain 18 tuntia Ruotsi-pelin päättymisestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?