C. Ronaldoa pänni - Urheilu - Ilta-Sanomat

C. Ronaldoa pänni

Cristiano Ronaldon pysähdyttyä puhumaan radiotoimittajalle Olympiastadionin uumenissa, oli alle viidessä sekunnissa hänen suunsa edessä kymmenkunta muuta mikrofonia, sanelukoneita ja kännyköitä.

7.9.2006 6:59

- Tämä oli meiltä hyvä peli. Suomi oli vaikea vastustaja. Ulosajon jälkeen tilanteemme oli vaikea, mutta puolustimme hyvin. Tulos oli hyvä, Ronaldo totesi.

Eilen ei ollut hänen päivänsä. Suomen puolustus onnistui lähes täydellisesti eliminoimaan Ronaldon vahvuuden: pitkät kuljetukset pallon kanssa. Muutamat Ronaldon laukaukset menivät joko ohi tai Suomen maalivahdin Jussi Jääskeläisen syliin.

- Olemme joukkue, joka tykkää pelata hyvää jalkapalloa. Suomea vastaan se oli vaikeaa, koska he puolustivat koko ajan kahdeksalla miehellä, Ronaldo kertoi.

Vaikka hän väitti tuloksen olleen hyvä, kertoi ruumiinkieli aivan muuta. Manchester Unitedin tähden ilme oli kuin lempilelunsa hukanneella lapsella. Vastaukset tulivat vaisulla äänellä ja lyhyinä.

Ulkonäkö tosin oli kunnossa. Tukka pystyssä geelillä, korvissa timanttikorut ja kaulasta roikkumassa valtava medaljonki.

Toivottavasti teini-idoli piristyi, kun joukkue poistui stadionilta. Portilla odotti nimittäin satapäinen lauma suomalaistyttöjä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?