Petri Pasanen: Hyvät saumat jatkoon - Urheilu - Ilta-Sanomat

Petri Pasanen: Hyvät saumat jatkoon

Werder Bremen arvottiin viime kaudella koko Mestarien liigan kovimpaan lohkoon. Nyt arpaonni oli siedettävämpi Bremenin ja Petri Pasasen kannalta, mutta helppoa ei tälläkään kaudella tule.

30.8.2007 22:55

Lohkossa C Bremen kohtaa italialaisen Lazion, kreikkalaisen Olympiakosin sekä sokerina pohjalla, kaikkien aikojen Mestarien liigan (Eurooppa cupin) menestysjoukkue Real Madridin.

- Real Madrid oli hienoa saada samaan lohkoon. Heitä vastaan pelaaminen on hieno juttu ja varmasti tietynlainen kohokohta tulevissa otteluissa. Real on uudistunut ja muuttunut, mutta siitä huolimatta se on tämän kilpailun kulttijengi, Pasanen sanoi.

- Viime vuonna meidän lohkomme nimettiin "kuoleman lohkoksi". Tänä vuonna asia ei ole näin. Lazio on pieni arvoitus, mutta ei huono joukkue pääse Italian Seria A:sta mukaan Mestarien liigaan. Olympiakos on varmaan perinteiden mukaan kova kotona, mutta vähän heikompi vieraissa.

Pasasen mielestä Werder Bremenillä voi olla vain yksi tavoite: jatkopaikka.

- Meillä on hyvät saumat jatkoon, ilman muuta. Me olemme pelanneet hyvällä menestyksellä parina viime kautena Euroopan huippujoukkueita vastaan tasaisesti, joten meidän ei tarvitse lähteä mihinkään nimmarilehtiön kanssa, Pasasen vakuutti.

- Jatkopaikkaa lähdemme hakemaan, ei epäilystäkään siitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?