Kimi aikoo katsoa McLarenia vain peilistä - Urheilu - Ilta-Sanomat

Kimi aikoo katsoa McLarenia vain peilistä

Kimi Räikkönen ei ole vielä ehtinyt ajaa ainoatakaan kierrosta Ferrarilla, ainakaan virallisesti, mutta sanasota vanhan McLaren-Mercedes-tallin kanssa on jo täydessä käynnissä.

13.11.2006 11:22

- Ensi kaudella aion katsella McLarenia vain Ferrarin taustapeilistä, Kimi sanoo laajassa haastattelussaan saksalaisessa Bild-lehdessä.

Mercedesin kilpailupäällikkö Norbert Haug palkkasi Kimin tilalle kaksinkertaisen maailmanmestarin, Espanjan Fernando Alonson, joka siirtyi Renault-tallista. Haug lähettää kuitenkin Kimille terveisiä, että ensi kaudella Alonso onkin se joka katselee Ferrareita peileistään.

- No mitä muuta hän olisi voinut sanoakaan, Kimi kuittaa.

- Tietysti mestaruus on tavoitteeni. Mutta onkin jo vaikeampi sanoa, kuinka se temppu tehdään.

- Pahin vastustajani ei ole McLarenin Alonso vaan Ferrarin tallikaveri Felipe Massa, Kimi lyö löylyä lisää.

Kimi saa mestaruusjahtiin parhaan mahdollisen avun, kun seitsenkertainen mestari, viime kauteen lopettanut Michael Schumacher jatkaa Ferrarilla tallipäälliköstä toimitusjohtajaksi ylennetyn Jean Todtin oikeana kätenä. Schumin titteli on vielä hieman epämääräinen erikoisasiantuntija.

- Hienoa, jos Schumi auttaa minua toteuttamaan unelmani maailmanmestaruudesta. Ja tietysti otan avun vastaan. Muutenhan minä olisin hemmetin tyhmä, Kimi sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?