Beckhamin uusi joukkue vitsi Englannissa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Beckhamin uusi joukkue vitsi Englannissa

Englantilaisten jalkapallotoimittajien arviot entisen maajoukkuekapteeninsa David Beckhamin uudesta joukkueesta ovat tyrmääviä: Los Angeles Galaxy on pubijoukkue!

Brittilehdet nauravat David Beckhamin uudelle joukkueelle.­

19.7.2007 16:05

Brittimedia seurasi mielenkiinnolla Yhdysvaltain jalkapallokentille siirtyneen Beckhamin joukkueen edesottamuksia, kun ilman nilkkavaivaista tähteänsä pelannut Galaxy hävisi ystävyysottelussa meksikolaiselle Tigresille 0-3.

- Unohtakaa se, että Beckham taistelee päästäkseen kuntoon lauantaiseen Chelsea-näytösotteluun. Todellinen taistelu hänellä on siinä, että Galaxy muistuttaisi edes hieman jalkapallojoukkuetta, The Daily Star -lehti jyrisi.

- Kun Galaxyn toimitusjohtaja Alexi Lalas kuvaili joukkueen esitystä kelvottomaksi ja anteeksiantamattomaksi, Beckhamin on aika huolestua. Galaxy on oravanpyörässä, he rämpivät liigassa ja rasittavat itseään ystävyysotteluilla kesken kauden, The Daily Telegraph ilmaisi huolensa maanmiehensä puolesta.

The Sun -lehti puolestaan piirsi Beckhamin tulevaisuuden ylle tummia pilviä Yhdysvaltain ammattilaissarjassa MLS:ssa.

- Kun Becks laskeutui 125 miljoonan punnan sopimuksensa kanssa Yhdysvaltoihin, hän ilmoitti tavoitteekseen nostaa jalkapallo siellä uudelle tasolle. Galaxy muistuttaa kuitenkin sunnuntaiaamun pubijoukkuetta. Ymmärsiköhän ex-kapteenimme ystävyysottelua katsoessaan, että joukkueen tason nostaminen olisi mahdoton tehtävä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?