Urheilu

Myrkytettiinkö Tottenhamin pelaajat?

Julkaistu:

Poliisi tutkii, myrkytettiinkö Tottenhamin valioliigapelaajat tahallaan.

Teemu Tainio kuului kymmenen jalkapalloilijan joukkoon, joille hotellin buffet-pöydän lasagne aiheutti ruokamyrkytyksen ennen kohtalokasta ottelua West Hamia vastaan.

"Spursin" edustajat ottivat yhteyttä poliisiin toissa päivänä: seura pelkää, että lasagne oli mahdollisesti myrkytetty tahallaan.

Joukkue hävisi sunnuntaisen ottelun ja joutui heittämään hyvästit paikalle, joka oikeuttaa Mestarien liigan karsintoihin.

Arkkivihollinen Arsenal nousi viime hetkellä neljänneksi eli viimeiselle paikalle, joka oikeuttaa Mestarien liigan karsintoihin.

Nyt urheilupiireissä epäilläänkin, että Arsenalin kannattaja onnistui myrkyttämään ruoan, arvostettu Daily Telegraph - lehti kertoo. Toisen teorian mukaan vedonlyöntiä harrastava jengi yritti vaikuttaa ottelutulokseen.

- Yleensä ruokamyrkytykseen sairastuu pari ihmistä, mutta yli kymmenen on todella suuri luku. On väitetty, että tämä olisi tahallinen teko ja otamme väitteet tosissaan, Tottenhamin manageri Martin Jol kertoi Daily Mirrorin mukaan.

Poliisi kuulusteli pelaajat majoittaneen hotellin keittiötyöntekijöitä heidän liikkeistään ja joukkueista, joita he kannattavat.

Päivää ennen peliä Tottenhamin joukkue kirjoittautui kalliiseen Marriott-hotelliin Lontoon Canary Wharfilla, jossa pelaajat nauttivat illallisen. Sunnuntaiaamuna Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy sai dramaattisen puhelinsoiton: kymmenen pelaajaa on vuoteenomana ja oksentelee.