Poutiainen 9:s, Schild voitti taas - Urheilu - Ilta-Sanomat

Poutiainen 9:s, Schild voitti taas

Itävallan Marlies Schild voitti toisenkin maailmancupin pujottelun, Suomen Tanja Poutiainen oli yhdeksäs.

26.11.2006 22:52

Itävallan Marlies Schild hallitsee naisten pujottelua tällä hetkellä ylivoimaisesti. Schild voitti kauden ensimmäisen maailmancupin pujottelun Levillä ja jatkoi ylivoimaansa tänä iltana Yhdysvaltain Aspenissa.

Schild voitti kisan 0,80 sekunnin erolla ennen Itävallan Nicole Hospia. Ruotsin suuryllättäjä Therese Borssen oli kolmas jo yli sekunnin Schildiä hitaampana.

Poutiainen joutui antamaan toisella laskulla periksi pari sijaa. Hän oli ensimmäisen laskun jälkeen seitsemäntenä, mutta toinen lasku ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Koko Poutiaisen toinen lasku oli kulmikasta menoa ja radan loppuosassa tullut paha virhe pudotti sijoitusta vielä pari pykälää. Poutiaisen yhteisaika oli 1.45,16, jolla hän hävisi kisan voittajalle Schildille paria sadasosaa vaille kaksi sekuntia ja palkintopallisijastakin 0,91 sekuntia.

Mitalikolmikon lisäksi Poutiaisen edelle ennättivät Ruotsin Anja Pärson, Itävallan Kathrin Zettel, Kroatian Ana Jelusic, Saksan Monika Bergmann-Schmuderer ja Itävallan Michaela Kirchgasser.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?