Bahnen kotitaika piti - Urheilu - Ilta-Sanomat

Bahnen kotitaika piti

Magnus Bahnen ja Halmstadin kotikenttätaika piti yhä Ruotsin Allsvenskanissa. Joukkue oli kahden maalin tappioasemassa toisella jaksolla, mutta käänsi ottelun väkisin tasoihin. Ottelun pelaaminen oli vaakalaudalla, sillä rankkasateet olivat kastelleet kentän lähes pelikelvottomaksi.

31.7.2007 7:57

- Täällä on satanut oikeastaan koko kesän. Nyt sateet olivat erityisen rajuja ja ottelun alkua jouduttiin siirtämään puolitoista tuntia. Jos siinä odotteluvaiheessa olisi tullut vähänkin vettä, olisi ottelu varmasti siirretty kokonaan, Bahne kertoi.

- Ensimmäisellä jaksolla kärsimme heikoista olosuhteista emmekä todellakaan pelanneet hyvin. Toinen jakso meni paljon paremmin ja lopulta tasoitimme ansaitusti. Lopussa meinasimme vielä mennä ohi, mutta hyvä näinkin. Tasapeliin pitää olla tyytyväinen.

Bahnen ja Tim Sparvin edustama Halmstad meni tasapelillä Allsvenskanin kärkeen. Joukkue on ollut kiistatta kauden suurin yllättäjä.

- Hyvässä tahdissa olemme. Kärjessä on tasaista ja meidän täytyy pystyä pelaamaan myös jatkossa vieraskentällä yhtä hyvin kuin kotona, Bahne kertoi.

Polvivammastaan toipuvan Jari Ilolan Elfsborg on sarjassa kakkosena ja suomalaistrion Toni Kuivasto, Daniel Sjölund ja Aki Riihilahti tähdittämä Djurgården kolmantena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?