Bayern München nousi tasoihin Sami Hyypiän Leverkusenin kanssa - Urheilu - Ilta-Sanomat

Bayern München nousi tasoihin Hyypiän Leverkusenin kanssa

Bayern Münchenin hirmuvire jalkapallon Saksan Bundesliigassa sai jatkoa lauantaina, kun joukkue haki 3-1-vierasvoiton Wolfsburgista. Kahdeksas peräkkäisvoitto nosti Bayernin tasoihin sarjakärki Leverkusenin kanssa, kun Leverkusen jäi 1-1-vierastasapeliin Bochumissa.

Sami Hyypiä luuti Leverkusenin puolustuksessa koko 1-1 päättyneen vierasottelun Bochumissa.

6.2.2010 19:00

Arjen Robben ja Daniel van Buyten iskivät Bayernin 2-0-johtoon, ja Andrea Barzaglin oma maali ratkaisi pelin lopullisesti. Wolfsburgin Grafite epäonnistui sen jälkeen rangaistuspotkussa, mutta viimeisteli loppuhetkillä vielä lohdutusmaalin.

Eren Derdiyok vei Leverkusenin johtoon Bochumissa, mutta kotijoukkueen vaihtomies Zlatko Dedic tasoitti. Sami Hyypiä pelasi koko ottelun Leverkusenin puolustuksessa.

Leverkusen piti yhä sarjan johtopaikan, sillä sen maaliero on parempi kuin Bayern Münchenillä. Kaksikon perässä vielä sinnittelevä Schalke hukkasi pisteitä jäämällä maalittomaan tasapeliin heikon Freiburgin vieraana. Schalkella on eroa Leverkuseniin ja Bayern Müncheniin viisi pistettä, kun kierroksia on jäljellä vielä 13.

Sarjanelonen HSV sähläsi sekin menettämällä 3-1-johdon Kölnin vieraana. Ottelu päättyi lukemiin 3-3, ja HSV:llä on eroa kärkeen yhä yhdeksän pistettä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?